Organisatie

In 2007 werd "Mallifique" opgericht om in samenwerking met vzw Domein de Renesse, het gemeentebestuur van Malle en de heemkundige kring van Malle een bijdrage te leveren aan het opzoeken en uitbeelden van het cultureel en historisch erfgoed van Malle en omstreken, zodat het niet verloren zou gaan voor volgende generaties. Ondertussen is "Mallifique" een werkgroep geworden binnen de Heemkundige Kring van Malle.

Mallifique mag je beschouwen als een non-profitorganisatie die eventuele winsten uit haar activiteiten uitkeert aan goede doelen.  Zo ondersteunden we reeds het Domein de Renesse. Het kasteel is immers een ideale en unieke locatie voor culturele evenementen van welke aard dan ook en we willen graag ons steentje bijdragen aan de instandhouding ervan. 

We konden ook al het Kinderkankerfonds van het Universitair Ziekenhuis van Gent een hart onder de riem steken onder het motto ‘omdat deze kinderen ook een geschiedenis verdienen’! Zij kregen een zeer mooi bedrag overhandigd na onze vorige evocatie...

Bestuursleden:

Stefaan Eilers - voorzitter

Jan Schuurkes

Lieve Matthé

Patrick Van Oosterwijck

Karin Verheyen

Brenda Rosiers

Luc Cox

Lisbeth Van den Heuvel

Monique Van Der Putten

Kirsten Dewaelheyns

 

Info:

Karin Verheyen Brenda Rosiers
0474- 89.52.69 0494-32.09.10
karin@oudebaan39.net brenda.rosiers@malle